Politică

Ion Sturza: Maia Sandu și Andrei Năstase s-au prins în horă cu Șor și Candu, pentru revenirea triumfală a lui Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ex-premierul Ion Sturza se arată dezamăgit de situația politică actuală din Republica Moldova, în special vizavi de ceea ce se întâmplă pe dreapta.

Sturza consideră că actualele partide de dreapta, inclusiv PAS și PPDA, au un singur scop și anume readuerea la putere a lui Plahotniuc și Șor, în schimbul unor funcții, transmite Telegraph.md

Mai mult de atât Sturza consideră că toată această reîntoarcere ar avea susținere occidentală, pentru că Maia și Andrei s-au declarat antiruși, ceea ce e un avantaj în fața Occidentului.

„Răpitorii și violatorii acestui stat nestat (Plahotnic și Șor) au reapărut în forță. Marionetele lor locale (care ar trebui să stea la pușcărie) le pregătesc „revenirea triumfală”. Procesul este „mânat” din spate de aceiași actori care sub pretextul „tancurilor rusești” au ciugulit din palma spurcata a lui Plahotniuc. Unicul lor „avantaj” e că sunt rusofobi de profesie. Astăzi la cancelariile occidentale acest fapt se poate vinde cu profit.

Și da, „opoziția” pro, în goana orgoliilor, s-a prins în horă! Apropo, sunt extrem de dezamăgit de prestația lor intelectuală de a genera măsuri adecvate economice și sociale în condițiile zilei de azi.

Păi, fraților, pentru ce eu și mulți alții am luptat, demascat regimul Plahotniuc?! Furturile lui Șor?! Am dedicat acestei lupte 10(!) ani!

Pentru ce ne-am pus în pericol sănătatea și chiar viața?!

Ca voi să-i rechemați la „datorie” pe acești criminali și acoliții lor?! Vă bucurați de darurile lor otrăvite? Pentru ce? Ca să fiți voi „prezidenți” și „primii din miniștri”?

Eu unul mă dau bătut… Cred că ceva nu e în regulă cu mine dacă am ajuns să nu-i mai înțeleg deloc pe moldoveni…”, scrie Sturza.

Citește și: Năstase afirmă că partidul care-l conduce ar putea propune trei nume pentru funcția de premier

loading...

Comments are closed.