Politică

Năstase afirmă că partidul care-l conduce ar putea propune trei nume pentru funcția de premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, susține că formațiunea pe care o conduce ar putea furniza trei nume de prim-miniștri. Politicianul spune că PPDA ar fi putut înainta un premier și în iunie 2019, dacă nu ar fi fost acea conjunctură.

„Ne putem asuma premierul, îl putem propune chiar noi. Platforma Demnitate și Adevăr are foarte multă lume bună și în momentul de față cel puțin trei persoane pot avea acest profil de prim-ministru. Ar fi putut chiar unul dintre ei fi în iunie 2019, dacă nu ar fi fost acea conjunctură și insistența unor colegi de a veni ei cu candidatura de premier”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Totuși, Andrei Năstase a refuzat să spună vreun nume. „A vehicula acum un nume este prematur. Este foarte important să vedem dacă deputații susțin acest nume. Astăzi, bunăoară, din câte îmi este cunoscut mie, s-a vehiculat cumva numele meu și atunci am înțeles că s-a ieșit cu această informație de către domnul Andrian Candu”, a continuat politicianul.

Astăzi, PPDA a anunțat că este pregătită pentru guvernare și formarea unui executiv de „salvare națională”, dar nu va face alianțe cu grupuri obscure.

Citește și: Proiect de lege: Președintele țării ar putea avea dreptul să fie și membru de partid

loading...

Comments are closed.