Alte știri

ITALIA // Un moldovean a ajuns la spital după ce a fost bătut măr în mijlocul drumului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Clipe de panică pentru un moldovean de 26 de ani care locuiește în orașul Vincenza din Italia. Acesta a ajuns la spital după ce a fost bătut măr de doi necunoscuți, transmite Telegraph.md, cu referire la Echipa.md

Presa din Peninsulă scrie că totul s-a întâmplat în seara de 27 decembrie, pe strada G.Rossini din oraș. Moldoveanul se întorcea acasă de la lucru pe jos, iar când ajunsese aproape de casă, de el s-au apropiat alți doi indivizi și a sărit la bătaie.

Aceștia l-au bătut crunt pe moldovean, până acesta a căzut la pământ. Din fericire, în preajmă trecea un echipaj de poliție, iar când atacatorii i-au văzut pe oamenii legii, au urcat repede într-o mașină și au fugit într-o direcție necunoscută.

Imediat, polițiștii l-au ridicat pe moldovean de la pământ și l-au dus la spital. Acesta a fost internat în instituția medicală, și, din fericire, aceștia au pentru el pronosticuri încurajatoare. În câteva zile, moldoveanul ar putea fi externat.

În prezent, poliția din Italia încearcă să dea de urmele atacatorilor, pentru a stabili motivul din care l-au bătut pe moldovean, dar și pentru a-i trage la răspundere.

Citește și: FOTO // Igor Dodon a oferit cheile de la noua locuință unei mame din Budești, care crește singură patru copii

 

loading...

Comments are closed.