Politic

Iurie Leancă o acuză pe Maia Sandu de duble standarde: „Dumneaei la fel a fost membră al PLDM”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leancă o acuză pe Maia Sandu de duble standarde și ipocrizie. Acest lucru s-a întâmplat după ce lidera PAS l-a numit pe deputatul Simion Grișciuc ca fiind transfug. Acesta ar fi părăsit rândurile PLDM pentru a adera la PPEM. Leancă i-a amintit Maiei Sandu că și ea a fost membră a Partidului Liberal Democrat.

Dacă nu mă înșel, Maia Sandu a fost cu mine colegă în PLDM. Iată aici, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, împreună am auzit-o cum şi-a declarat aderarea sa la PLDM”, a menţionat Iurie Leancă, preşedinte PPEM.

Amintim că în cadrul unei acțiuni organizate de PLDM, Maia Sandu a declarat că alege să devină membru al echipei liberal-democrate pentru a contribui la mișcarea înainte a țării. „Partidul Liberal Democrat din Moldova este singurul partid care a demonstrat că are atitudine responsabilă față de viitorul copiilor și respectiv, față de viitorul acestei țări”, spunea Maia Sandu atunci.

Menționăm că Maia Sandu l-a numit pe Simion Grișciug transfug pentru că a părăsit rândurile PLDM-ului pentru a adera la PPEM. Cu toate acestea, liderul PAS a uitat de faptul că și ea a părăsit PLDM pentru a crea propriul partid.

loading...

Comments are closed.