Externe

Jackie Chan vrea să devină membru al Partidului Comunist Chinez

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înainte ca Hong Kong să fie cedat Chinei comuniste în 1997, Jackie Chan era în tabăra pro-democrație. Între timp, actorul a ajuns să facă parte din comitetului care alege șeful administrației Hong Kong, participă la spectacole de propagandă ale partidului și se declară gelos față de cei care sunt membri ai Partidului Comunist Chinez, cea mai mare organizație politică din lume, cu peste 95 de milioane de membri, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Chan și-a declarat admirația față de partid la un simpozion organizat de China Film Association, săptămâna trecută, pentru a „studia și implementa spiritul” unui discurs principal ținut de președintele chinez Xi Jinping.

„Sunt foarte norocos că sunt chinez, dar sunt și foarte gelos că voi toți sunteți membri ai partidului. Cred doar că Partidul Comunist Chinez este cu adevărat atât de magnific ”, a spus el, conform înregistrărilor canalului de televiziune oficial CCTV.

„Ceea ce spune Partidul, ceea ce promite, nu are nevoie de 100 de ani pentru a realiza, cu siguranță va realiza în doar câteva decenii. Vreau să fiu membru al partidului!”, a declarat actorul.

La începutul acestei luni, Chan a participat la centrul unui enorm spectacol de propagandă organizat de partid pe stadionul național de 91 000 de locuri din Beijing, pe care s-a desfășurat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2008.

Citește și: Preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, spitalizat din cauza unei crize persistente de sughiţ care durează de mai bine de zece zile

loading...

Comments are closed.