Politică

Judecătoria Ciocana a amânat ședința în care urma să se decidă cui aparțin imobilele „Casa Modei” și clădirea Asito

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce omul de afaceri Vladimir Russu, ajuns în atenția opiniei publice după ce i-a vândut lui Iurie Luncașu, unul dintre prietenii cei mai apropiați ai oligarhului Vladimir Plahotniuc celebra „Casa Albă” amplasată în sectorul Telecentru al Capitalei, a anunțat că bunurile imobile „Casa Modei” și clădirea Asito au fost oferite „pentru păstrare și folosință” controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, reprezentanții Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, urmau să decidă astăzi cui aparțin aceste imobile, însă ședința a fost amânată pentru marți, 20 aprilie, informează ZdG.md

Anunțul a fost făcut joi, 15 aprilie, de către avocatul omului de afaceri Vladimir Russu, Serghei Istrati, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit avocatului, ședința a fost amânată din motiv că unul dintre avocații lui Platon, Ion Crețu, a contactat cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

Ședința a fost amânată pentru ziua de marți, în legătură cu faptul că avocatul lui Platon, Ion Crețu, a depus o cerere de amânare, pe motiv că acesta are niște senzații de boală, a fost în contact cu cineva care este infectat cu COVID-19. Pentru a evita un pericol la care să fie supuși reprezentanții instanței de judecată și cei care iau parte la acest proces, ședința a fost amânată”, a spus Istrati.

Citește și: ULTIMA ORĂ // A fost pronunțată decizia Curții Constituționale despre DIZOLVAREA Parlamentului Republicii Moldova

loading...

Comments are closed.