Politică

Jurnalist de la București despre binomul PSRM-ACUM: România NU trebuie să susțină teleghidarea Chișinăului de la Moscova!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poziția prudentă a Bucureștiului în chestiunea evenimentelor din Moldova este justificată, a scris pe facebook jurnalistul român Moise Guran.

„Da, Maia Sandu trebuie susținută, dar mare atenție la alianța ei (chiar și conjucturală, de ultimă instanță) cu Dodon (de acum un trădător dovedit) și cu partidul lui filorus.
România nu poate și nu trebuie să susțină teleghidarea Chișinăului de la Moscova, via Tiraspol. De aceea zic să fim mai reținuți cu criticile față de poziția oarecum ambiguă a autorităților române, care nu exprimă astfel vreo susținere pentru Plahotniuc”, consideră Moise Guran.

„În opinia mea, prioritatea României în acest moment trebuie să fie nu atât tranșarea puterii în favoarea unuia sau altuia (nici nu e treaba României asta) cât mai ales o depășire pașnică a acestei încurcături, dar cu păstrarea vectorului european al Republicii Moldova”, a adăugat jurnalistul de la București.

În timp ce UE tace, Rusia se bucură că binomul ACUM-PSRM încearcă să preia ilegal puterea la Chișinău, dodon nastase maia sandu, putin dodon, 

loading...

Comments are closed.