Jurnalist explică cum Raportul Kroll 2 integral a ajuns de la Andrei Năstase la Renato Usatîi

Jurnalistul gabriel calin, Raportul Kroll 2 integral a ajuns de la Andrei Năstase la Renato Usatîi, partidul nostru platforma da, furtul miliardului, ilan shor raportul kroll, banca de economii, unde-i miliardul, 

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a intrat posesia Raportul Kroll 2 in varianta integrală. Despre acest lucru a anunțat ieri chiar el pe facebook. Întrebarea care apare este – cum a ajuns documentul secret în mânile unui politician care nu are nici o funcție în stat? Jurnalistul Today.md, Gabriel Călin a explicat cum a fost posibil acest lucru.

“Interesanta situație. Raportul full version al Kroll-ului s-a aflat in mainile a 3 instituții: Kroll, Procuratura și Comisia de Ancheta.

Din cauza clauzelor de confidențialitatea nici PG și nici Comisia de Ancheta nu puteau face public Kroll-ul. Oficial nu puteau. De aceea era nevoie de un alt personaj.

Dacă nu cei de la KROLL i-au dat lui RU raportul, lucru exclus, atunci rămâne Harunjen (Plahotniuc) sau Comisia de Ancheta.

Asa cum Kroll-ul bate direct in Plahotniuc, Harunjen pică. Rămâne Comisia de Anchetă.

Nu fac nici o legătura cu faptul ca înainte de apariția lui Renato la Chisinau, a plecat pe doua zile prin UE – Andrei Nastase. Și nu afirm ca acesta ar fi luat raportul de la Slusari și i l-a transmis lui Renato. Pur și simplu acestea sunt concluziile care plutesc la suprafața.

Dar știți cum e, in Moldova pâna și Dumnezeu se încurcă in căile sale…”, a scris Gabriel Călin pe facebook.

Amintim că deși în Raportul Kroll se regăsesc persoane apropiate de președintele Igor Dodon, cum ar fi soțul Zinaidei Greceanîi, sau cumătrul său Viorel Melnic, totuși Năstase și Maia Sandu nu au reacționat în nici un fel la aceste lucruri grave, pentru a nu pune în pericol alianța blocului ACUM cu PSRM.

Total
0
Shares
Total
0
Share