Politică

Jurnalist: Nicolae Dabija n-a fost „om bun”, dacă Maia Sandu nu a scos o vorbă la moartea sa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Nicolae Federiuc a criticat dur neglijența președintelui Maia Sandu vizavi de moartea scriitorului Nicolae Dabija, transmite Telegraph.md

Jurnalistul a atras atenția că Maia Sandu nu rostit nici un cuvânt, nu a făcut nici o declarație de condoleanțe despre decesul marelui scriitor, deși până nu demult șeful statului îndemna copiii din Moldova să-i trimită scrisori despre autorii lor preferați. Acest fapt, Federiuc îl califică ca PR ieftin.

Cred că Nicolae Dabija, Dumnezeu sa-l odihnească, n-a fost „om bun”, dacă Majestatea Sa nu a scos o vorbă la moartea sa. Încerc să înțeleg și nu reușesc. Asta nu poate da dovadă de compasiune și cumsecădenie nici măcar de formă. Își face PR pe seama copiilor, cerșind scrisori despre autorii preferați, și nu spune nimic când moare un scriitor ale cărui opere le-a învățat la școală. Papură Vodă.” a scris Federiuc.

Amintim că, Nicolae Dabija a fost un critic aspru al președintelui actual Maia Sandu.

Citește și: Scriitor român despre Maia Sandu: A face alianţă cu socialiştii şi Moscova e ca şi cum l-ai angaja pe Diavol să-ţi facă Biserică!

loading...

Comments are closed.