Jurnalist român, despre Ala Nemerenco: “Intransigentă cu adversarii săi politici, Maia Sandu ar trebui să fie la fel și cu cei care mint, înșeală de la umbra fustei sale”

Jurnalistul român, Valentin Buda, care a lucrat mulți ani la Chișinău și acum este stabilit cu traiul în Marea Britanie, crede că demiterea consilierului prezidențial Ala Nemerenco, este singura variantă ca Maia Sandu să demonstreze că proiectul ei nu e doar demagogie.

Jurnalistul a scris pe o rețea de socializare că socialiștii de la Chișinău “exploatează, pe bună dreptate, o oportunitate politicianistă la care nici nu visau“, referindu-se la diploma de masterat oferită ilegal Alei Nemerenco. “Și bine fac!“, este convins Valentin Buda despre acțiunile deputaților PSRM.

Persistența în amatorism, prostie și oportunism a găștii de sicofanți care s-au oploșit pe lângă Președinție, riscă să dinamiteze mai repede decât s-ar produce natural, prin implozia inevitabilă a deziluziei, speranțele cetățenilor Republicii de lângă Moldova. Intransigentă cu adversarii săi politici, Maia Sandu ar trebui să fie la fel și cu cei care mint, înșeală de la umbra fustei sale. Altfel, e doar o Dodoană mai stilată. Demiterea lui Nemerenco e singura variantă rezonabilă de a demonstra că proiectul președintei nu e doar demagogie“, a scris jurnalistul român.

Citește și: Maia Sandu și angajații Președinției și-au primit salariile chiar în prima zi a lunii februarie

Total
0
Shares
Total
0
Share