Alte știri

Klaus Iohannis evită confruntarea directă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Klaus Iohannis a declarat că se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul al doilea al prezidențialelor. Şeful statului a răspuns astfel când a fost întrebat cum răspunde scrisorii și invitației la o dezbatere electorală transmisă de Viorica Dăncilă, scrie Cotidianul.md

„Da, sigur. Vedeți încearcă PSD să atragă atenția prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum, urmează să discut și cu colegii și colegele de campanie, eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a afirmat Klaus Iohannis, înainte de a participa la o întâlnire cu liberalii la sediul PNL.
Reacția șefului statului vine după ce Lia Olguța Vasilescu, șeful de campanie al PSD, a transmis, luni, o scrisoare către Dan Motreanu, șeful de campanie al PNL, în care Viorica Dăncilă îl invită la cel puțin două dezbateri pe Klaus Iohannis.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Klaus Iohannis a mai declarat că ar fi păcat ca cetățenii să absenteze de la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, cum au făcut la parlamentarele din 2016.
„Vedeți că deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Maximă vigilență nu înseamnă să ne temem, dar înseamnă să fim foarte atenți și să mergem la vot”, a declarat Klaus Iohannis, înaintea de întâlnirii cu liberalii luni la sediul PNL.

Președintele Iohannis a adăugat că ar fi o greșeală dacă s-ar ajunge în aceeași situație ca la alegerile parlamentare din 2016, când prin absența românilor la vot, PSD a reușit să ajungă la putere.

„Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor la alegerile parlamentare a fost adus la putere PSD-l și iată că am avut nevoie de aproape trei ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD-ul a arătat că una a promis și cu totul alta a vrut să facă de fapt, PSD-ul a vrut să subjuge întreg statul român”, a completat șeful statului.

loading...

Comments are closed.