La Pașcani, Hîncești, a fost creată OT PDCM

 

În urma inițiativei Primarului comunei Pașcani, Eugeniu Stropșa, alături de consilierii locali și locuitorii din satele Pașcani și Pereni, Organizația Primară a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a fost creată în această comună. În total, 27 de membri ai comunității s-au alăturat echipei PDCM și și-au manifestat încrederea în conducerea noii organizații.

Președintele PDCM, Ion Chicu, a declarat că este încântat să vadă că partidul său se extinde în această regiune centrală a Moldovei și a transmis felicitări noilor membri. El a exprimat dorința de a vedea succesul Organizației Primare și și-a exprimat recunoștința față de Primarul Eugeniu Stropșa și Secretarul Executiv, Virginia Sîli.

De asemenea, Chicu a subliniat importanța aderării noilor membri și a făcut apel la toți moldovenii să se implice activ în dezvoltarea țării lor. În același timp, a reamintit că PDCM este un partid deschis pentru toți cei care doresc să contribuie la dezvoltarea Moldovei și să lupte împotriva corupției și să promoveze valorile europene.

Total
0
Shares
Total
0
Share