Alte știri

La saltul său cu parașuta, bodyguarzii Maiei Sandu au făcut rumoare în aeroclub

Pinterest LinkedIn Tumblr

În timpul renumitului său salt cu parașuta, actualul președinte președinte Maia Sandu încă avea bodyguarzi, transmite Telegraph.md

Despre acest fapt a relatat liderul partidului AntiMafie, Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Mocanu spune că a fost prezent la saltul Maiei Sandu cu parașuta, avut loc chiar de ziua sa și că bodyguarzii săi ar fi creat forfotă în aeroclub.

Liderul Antimafie afirmă că anume bodyguarzii Maiei Sandu și i-au atras atenția penru că au creat o atmosferă tensionată, într-un aeroclub în care de obicei, vizitatorii se simțeau foarte liberi. Mocanu evidențiază că Sandu a renunțat la ei abia peste 2-3 săptămâni.

Eu am și spus într-o emisiune de a mea, m-am amuzat pe subiectul ăsta, pentru că la aeroclub e o lume foarte liberă, care vine, stă, se uită, zboară, face salturi cu parașuta. Și oamenii, de fapt, sunt foarte liberali, pentru că trăiesc o atmosferă de felul ăsta.

Și văd eu la un moment dat, un soi de rumoare, cum nu-i de obicei și întreb „ce s-a întâmplat?” și ăștia toți: „Maia Sandu a venit să sară cu parașuta” și acolo niște bodyguarzi… ea nu era prim-ministru deja, dar sper că poate chiar am reușit să influențez într-o emisiune din asta, mi-am bătut joc de chestia asta cu bodyguarzii. Atunci avea bodyguarzi, a renunțat la 2-3 săptămâni la bodyguarzii ăia.„, a spus Sergiu Mocanu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” cu Gheorghe Gonța.

Citește și: Va fi votată Natalia Gavriliță de către PSRM? Ce spune Igor Dodon

 

 

loading...

Comments are closed.