Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin anunță că intră în greva foamei începând cu ziua de astăzi. Care este motivul

Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin anunță că intră în greva foamei începând cu ziua de astăzi. Motivul invocat de aspirantul la funcția de deputat ar fi de fapt, un gest de solidaritate față de angajații Căii Ferate din Moldova care nu și-au mai primit de multe luni salariile.

Despre asta, Kalinin a anunțat într-un briefing de presă.

Potrivit lui, acesta își va instala un cort în Piața Marii Adunări Naționale și va aștepta din partea autorităților implicare.

„24 din 24 mă voi afla în PMAN. Mult stimată conducere a țării, în scopul evitării unei situații mai grave, rog insistent să rezolvați problema cu achitarea salariilor tuturor angajaților”, a mai adăugat Kalinin.

În încheierea briefing-ului Kalinin susține că începe să intre în greva foamei în pofida faptului că astăzi, fiul acestuia, își sărbătorește ziua de naștere.

Citește și: VIDEO // Vladimir Voronin îl avertizează pe Igor Grosu: ”Dacă acest fascist se comportă la fel ca la ultimele alegeri de la Varnița, nu vom sta în brațe, vom mobiliza oamenii”

Total
0
Shares
Total
0
Share