Politic

Liderul PDM: Concluziile emise de Consiliul UE ne încurajează să continuăm reformele pe care ni le-am asumat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Concluziile emise de Consiliul Uniunii Europene ne încurajează să continuăm reformele pe care ni le-am asumat în parcursul european al țării. Despre asta a scris azi pe facebook liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

„Rămânem puternic angajați față de nevoile oamenilor din Republica Moldova și îi asigurăm pe partenerii noștri internaționali că au la Chișinău interlocutori serioși și realiști, inclusiv în domeniile în care este loc de mai bine”, adaugă Vlad Plahotniuc.

Menționăm că miniştrii de externe ai UE, reuniţi în cadrul Consiliului pentru Afaceri Externe, au recunoscut paşii de reformare făcuţi de ţara noastră şi au accentuat importanţa continuării reformelor.

„În nume personal, salut angajamentul Uniunii Europene față de Republica Moldova și interesul constant pentru dezvoltarea țării noastre, reconfirmat astăzi de oficialii prezenți la Bruxelles”, a conchis liderul PDM.

Totodată a fost apreciată contribuţia adusă de ţara noastră la summitul Parteneriatului Estic, care a avut loc anul trecut.

vlad plahtiniuc, pdm, integrare europeana, guvernul filip, andrian candu, partidul democrat din moldova

loading...

Comments are closed.