Alte știri

Liderul socialist: ”Echipa Comuniștilor și Socialiștilor are rezultate pozitive demonstrate în timp, are soluții pentru depășirea problemelor actuale ale oamenilor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Igor Dodon a avut o întâlnire în casa de cultură din Tvardița cu oamenii din localitate, la care au participat și cetățeni din satele Valea Perjei și Corten, informează Primul.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“Am vorbit despre multe: despre starea economică a țării, despre prețurile la diferite produse, despre lipsa unei puteri stabile și inexistența controlului asupra situației create, despre riscul pierderii suveranității și a statalității.

În acest context am evidențiat importanța votului pentru echipa de profesioniști, care au o experiență bogată în administrarea statului, dar nu pentru oameni întâmplători, care sunt departe de interesele cetățenilor simpli.

Echipa Comuniștilor și Socialiștilor are rezultate pozitive demonstrate în timp, are soluții pentru depășirea problemelor actuale ale oamenilor și ale țării. Împreună vom învinge!” – a subliniat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Un deputat socialist cere Guvernului să despăgubească agricultorii moldoveni: ”Cei care apărau agricultorii și-au obținut dividendele politice și tac”

loading...

Comments are closed.