Lilian Carp, candidatul PAS: “Cred cu tărie că orașul Chișinău nu se va dezvolta fără agenți economici puternici”

Lilian Carp, candidatul PAS

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, a subliniat importanța dialogului și cooperării strânse între administrația locală și agenții economici pentru a stimula dezvoltarea orașului și pentru a oferi locuri de muncă în Chișinău. Carp a discutat cu angajații unor fabrici de textile și mobilă din capitală, ascultând preocupările acestora și prezentându-le viziunea sa pentru viitorul orașului.

“Cred cu tărie că orașul Chișinău nu se va dezvolta fără agenți economici puternici. Pentru a face acest lucru posibil, este esențial să avem un dialog deschis și constructiv cu comunitatea de afaceri și să cream condiții favorabile pentru dezvoltarea afacerilor lor. Vreau să asigur că acești agenți economici pot contribui activ la bugetul de stat și pot oferi locuri de muncă stabile pentru oamenii noștri”, a declarat Carp în cadrul întâlnirii cu angajații fabricilor.

Carp a subliniat, de asemenea, importanța asigurării securității și stabilității pentru locuitorii orașului. “Oamenii noștri merită mai multă siguranță în comunitățile lor și servicii sociale de calitate. Vom lucra pentru a crea un mediu sigur și protejat, în care fiecare locuitor al Chișinăului să se simtă acasă”, a adăugat el.

Cu aceste promisiuni, Lilian Carp și PAS își continuă angajamentul de a face din Chișinău un loc prosper și sigur pentru toți locuitorii săi, punând accentul pe dialogul deschis, cooperarea eficientă și îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii orașului.

”Pe 5 noiembrie vino la vot împreună cu familia și prietenii, votează echipa PAS și Lilian Carp Primar General”, este îndemnul candidatului.

Total
0
Shares
Total
0
Share