Alte știri

Lituania a donat Republicii Moldova un lot de ajutor umanitar în valoare de 20 000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lituania a donat Republicii Moldova un lot de ajutor umanitar în valoare de 20 000 de euro. Echipamentele  de protecție pentru personalul medical au ajuns astăzi la Chișinău la bordul unui avion militar, transmite Telegraph.md

La recepționarea lotului au fost prezenți ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Oleg Țulea, și Ambasadorul Republicii Lituania în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas.

Oleg Țulea a exprimat recunoștință Guvernului lituanian pentru gestul de solidaritate și sprijin față de țara noastră, menționând că ”Este un gest al unui partener de încredere, care intervine rapid atunci când situația o impune”.

Cei doi oficiali au subliniat că relațiile istorice de cooperare și prietenie dintre Republica Moldova și Republica Lituania s-au dezvoltat de-a lungul anilor, în spirit de încredere și sprijin reciproc, atât la nivel bilateral, cât și la nivel multilateral.

Citește și: VIDEO // Ion Ceban a înmânat diplome de gratitudine medicilor români veniți în ajutorul personalului medical din țara noastră

loading...

Comments are closed.