LIVE: Briefing susținut de Vladimir Cebotari: Reacția PDM la decizia PSRM-ACUM de a majora taxele și impozitele!

Briefing susținut de vicepreședintele fracțiunii PDM Vladimir Cebotari, Decizia guvernării PSRM-ACUM de a majora impozitele și taxele, maia sandu intenția de a anula tichetele de masă, partidul democrat din moldova, 

Urmăriți live pe Telegraph briefingul susținut de vicepreședintele fracțiunii PDM, Vladimir Cebotari. Tema: „Decizia guvernării PSRM-ACUM de a majora impozitele și taxele și intenția de a anula tichetele de masă”.

Amintim că Guvernul Filip a decis să scadă cota TVA pentru industria HoReCa de la 20 la 10%, venind în întîmplinarea agenților economici din domeniul turismului. Acum Guvernul Sandu vrea să majoreze aceste taxe!

Ieri, ministra Finanțelor Natalia Gavriliță a mai anunțat că a decis să scoată și tichetele de masă și, totodată, să crească impozitele pe venit ale muncitorilor. Premierul Maia Sandu spune că aceste măsuri fiscale dure vin în contextul Acordului semnat recent cu FMI. De mențioant că mai mulți reprezentați ai societății civile s-au arătat decepționați de deciziile luate de noua guvernare.

În continuare vedeți live declarațiile de presă ale deputatului democrat Vlad Cebotari.

Total
0
Shares
Total
0
Share