Alte știri

Locuitorii orașului Anenii Noi apreciază faptele bune realizate cu suportul PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon spune că a avut o întâlnire frumoasă și interesantă cu locuitorii orașului Anenii Noi, în preajma primăriei din localitate. Dodon afirmă că i-a ascultat și le-a auzit necazurile și așteptările lor, arătând, totodată, că știe bine problemele orașului, dar și ale întregului raion, datorită echipei profesioniste a Partidului Socialiștilor, transmite Telegraph.md

Oamenii au apreciat faptele bune realizate cu suport comun al socialiștilor. Printre proiectele realizate, de care se bucură cetățenii, sunt reparația mai multor străzi, iluminarea stradală în oraș, dar și în alte localități din raion.

La fel au salutat crearea locurilor de joacă pentru copii, reparația grădiniței și construcția unei săli moderne de sport pentru tinerii din raion. Au mai fost remarcate și acțiunile ecologice, cum ar fi sădirea a 10 mii de copaci.

Amintim că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor participă în alegerile parlamentare anticipate 11 iulie 2021, pe poziția nr.6 în buletinul electoral, cap de listă fiind Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon: ”Criza de la Calea Ferată din Moldova trebuie soluționată de urgență”

loading...

Comments are closed.