Alte știri

VIDEO // Igor Dodon: ”Criza de la Calea Ferată din Moldova trebuie soluționată de urgență”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Criza de la Calea Ferată din Moldova trebuie soluționată de urgență, dacă acest lucru nu se va întâmpla în scurt timp, la toamnă, grâul ar putea rămâne blocat în țară. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat la postul de televiziune Primul în Moldova, informează Primul.md

“Trebuie de identificate 30 de milioane de lei, chiar și din fondul de rezervă, pentru a achita salariile angajaților CFM. Sunt blocate câteva noduri feroviare și dacă nu vom soluționa problema, atunci se va opri exportul și importul și nu vom putea recupera pagubele. Mai mult, vine recolta de grâu și nu vom avea cu ce să transportăm marfa. De asta am rugat deputații PSRM să-i ceară Guvernului să soluționeze problema”, a declarat Dodon.

Liderul PSRM a amintit că echipa sa a inițiat un proiect prin care a propus să fie alocate 300 de milioane de lei pentru a salva Calea Ferată.

Amintim că Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor participă în alegerile parlamentare anticipate 11 iulie 2021, pe poziția nr.6 în buletinul electoral, cap de listă fiind Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Citește și: Igor Dodon a transmis un mesaj de mulțumire medicilor din Anenii Noi

loading...

Comments are closed.