Locuitorii orașului Basarabeasca au venit la întâlnirea cu Igor Dodon în pofida condițiilor meteo nefavorabile

În sala Casei de Cultură din orașul Basarabeasca, împreună cu deputatul Bogdan Țârdea și secretarul executiv al PCRM, Constantin Starîș, liderul PSRM, Igor Dodon a avut o discuție productivă și foarte sinceră cu locuitorii acestui oraș, care au venit la întrevedere în pofida ploii de afară și au manifestat un interes deosebit pentru viitorul țării noastre, transmite Telegraph.md

Igor Dodon a vorbit despre situația din țară, despre proiectele economice și cele de infrastructură inițiate în raion cu sprijinul PSRM, dar și despre cele planificate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor pentru implementare în noua legislatură a parlamentul.

Liderul socialist a menționat că fracțiunea Partidului Socialiștilor în Parlamentul RM a asigurat alocarea fondurilor pentru realizarea mai multor proiecte pentru raionul Basarabeasca precum: construcția sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare din localitățile Sadaclia și Iordanovca, reabilitarea unor instituții de învățământ, a drumurilor și amenajarea parcurilor.

”În context, am subliniat importanța susținerii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, o echipă de patrioți și profesioniști, cu mare grijă față de neam și țară.

Împreună vom învinge!”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu continuă să fugă de presă. Accesul jurnaliștilor INTERZIS din nou, la întrevederea cu șefa statului

Total
0
Shares
Total
0
Share