Alte știri

Locuitorii satului Sauca își exprimă încrederea pentru echipa Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon a vizitat satul Sauca din raionul Ocnița. Liderul socialist spune că a avut o discuție productivă cu oamenii din sat, găsind un interes viu din partea cetățenilor față de programul electoral al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, transmite Telegraph.md

Dodon spune că oamenii s-au interesat de diferite teme, au adresat întrebări și au primit răspunsuri, pe care le-au apreciat, exprimând încrederea că doar echipa de profesioniști și patrioți a Comuniștilor și Socialiștilor poate să le facă viața mai bună.

”Cu deosebit interes am vorbit despre proiectele de dezvoltare a satelor moldovenești. Oamenii așteaptă drumuri bune și curate, iluminat stradal, apă și canalizare, altfel spus comodități firești pentru secolul 21. Ei așteaptă reparația casei de cultură, dotarea cu mobilier a grădiniței din sat.

Cetățenii s-au arătat indignați de faptul că actualul președinte al țării, Maia Sandu, nu a depus niciun efort să prelungească dreptul de export pentru produsele noastre agricole pe piața imensă a Federației Ruse, fără plata taxelor vamale. Am promis că noi vom obține acest drept, la fel cum am reușit să o fac și în 2018. Din păcate, înțelegerea pe care am avut-o cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a expirat la 31 martie” menționează Igor Dodon.

Citește și: Viceprim-ministru pentru Reintegrare spune că trebuie să renunțăm la discriminarea dreptului de vot a moldovenilor din Transnistria

loading...

Comments are closed.