Alte știri

Maia Sandu a efectuat, astăzi, o vizită de lucru la Ialoveni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, astăzi, a fost la Ialoveni – „un raion dinamic, cu oameni care se implică activ în viața comunităților în care trăiesc”, comunică șeful statului, informează Oficial.md

Președintele țării spune că a discutat cu întreprinzători și medici din raion, cu angajați din învățământ și din administrația publică, despre schimbările care trebuie să înceapă în Moldova odată cu învestirea Parlamentului ales la 11 iulie și a noului Guvern.

„Avem nevoie de ordine, care să ne aducă bunăstare. Voi insista că fiecare instituție de stat sa fie evaluată în bază de rezultate, iar controalele abuzive să înceteze. Vom fi cu ochii pe conducătorii de toate nivelurile pentru ca lucrurile să fie făcute corect și nu vom admite ca funcționarii să-și bată joc de banul public și de cetățeni”, notează Sandu, pe facebook.

Prin urmare, șeful statului a spus:

„Cred cu fermitate că țara noastră poate să iasă din sărăcie, dacă vom avea multe afaceri prospere, forță de muncă adaptată la cerințele pieței și o agricultură competitivă. Chiar dacă nu vom rezolva toate problemele peste noapte, o abordare serioasă și corectitudine maximă neapărat vor aduce rezultatele atât de așteptate de cetățeni”.

Citește și: Alexandru Jizdan vrea ca PDM nu doar să revină în Parlament, dar și la guvernare

loading...

Comments are closed.