Maia Sandu despre cazul Brăguță: Cum să lovești cu cruzime un om nevinovat și neajutorat?

Maia Sandu critica ministerul justitiei

Astăzi Procuratura a făcut public secvențe video unde se vede cum deținuții ce se aflau în aceeași celulă cu Andrei Brăguță îl loveau cu bestialitate.

Apariția acestei secvențe video nu a lăsat indiferenți nici politicienii noștri. Printre cei care s-au expus asupra acestui filmuleț este și Maia Sandu. Aceasta consideră că vinoveți de moartea lui Brăguță sunt nu doar deținuții care l-au lovit, dar și gardienii care au permis ca acesta să fie măcelărit. “Vinovați în omorul lui Andrei Brăguță nu sunt doar cei care au lovit, ci și toți cei care au stat fără să facă nimic. Toți cei care au permis omorul lui Andrei. Și ei toți trebuie să fie pedepsiți, pentru incompetență, neglijență și complicitate.” a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Critica Maiei Sandu nu s-a răsfrâns doar asupra celor care au asistat la acest act diabolic, Ministerul Justiției la fel a fost criticat de către lidera PAS “Între timp, ministrul justiției ne vorbește relaxat despre reforme. Ar da dovadă de respect față de viața unui om dacă și-ar da demisia” a conchis Sandu.

Reamintim că Procuratura Generală a dat astăzi publicității imagini video, surprinse de camerele de supraveghere instalate în celula în care Andrei Braguța a fost plasat în arest. Secvențele cuprind momentele în care bărbatul de 31 de ani este bătut violent de cei patru deținuți care se aflau cu el în încăpere.

Total
0
Shares
Total
0
Share