Politică

Maia Sandu este pentru studierea online în școli: „Da, eficiența învățământului online este scăzută, dar trebuie să rezistăm”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele țării, Maia Sandu, susține învățământul online pe timp de pandemie. În cadrul unei emisiuni, la un post privat de televiziune, șeful statului a recunoscut că eficiența învățământului online este scăzută, dar “trebuie să mai rezistăm la aceste măsuri”, spune aceasta, transmite Telegraph.md

Totodată, Maia Sandu consideră că temele care nu pot fi însușite acum, trebuie recuperate de către elevi după pandemie.

Ministerul educației trebuie să lucreze ca imediat după ce ieșim din fază gravă a pandemiei să recupereze copiii”, a declarat Maia Sandu.

Astăzi, membrii Asociației Obștești „Părinți Solidari” au făcut o conferință de presă în care au tras un semn de alarmă asupra aplicării învățământului online. Părinții susțin că acest model este aplicat ineficient și se poate lăsa cu consecințe asupra dezvoltării fizice și intelectuale a copiilor.

Citește și: DOC // Alaiba cere sancționarea unui procuror, după ce acesta ar fi refuzat examinarea dosarul privind falsificarea semnăturii lui Ilan Șor

loading...

Comments are closed.