Politic

Maia Sandu explică de ce deputații din PAS i-au numit TRĂDĂTORI pe cei din Platforma DA

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un interviu pentru Europa Liberă, fostul Prim-ministru demis prin moțiune de cenzuără, Maia Sandu, a explicat de ce la un moment dat deputații din PAS i-au numit trădători pe cei din Platforma DA.

Lidera PAS a declarat că au fost câteva supărări atunci când au fost aleși unii președinți de raioane cu votul PPDA.

„Au fost supărări, pentru că în câteva raioane Blocul ACUM a putut să obțină funcția de președinte al raionului și, pentru că unii oameni din Platforma DA au ales să voteze cu PD sau cu PSRM împotriva candidaților din Blocul ACUM, am ratat această șansă să avem mai mulți președinți de raioane și e adevărat că acest lucru a stârnit mai multe supărări”, a declarat Maia Sandu pentru Europa Liberă.

Telegraph.md amintește că la Sîngerei, PAS a ajuns în opoziție cu PSRM, după ce Platforma DA a votat pentru un președinte de raion din partea PDM.

„3 trădători de la Platforma DA au votat un Președinte PDM la cârma Raionului Sîngerei. Tudor Tutunaru, Iamandii Gheorghe și Petrov Magdalena!”, a scris atunci consilierul raional, Oleg Cernei, ales pe listele PAS.

Și la Căușeni președinte de raion a ajuns un exponent al PDM datorită voturilor acordate de consilierii Platformei DA. După acel vot, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, i-a numit trădători pe cei din Platforma DA.

Citește și: NU mai EXISTĂ Blocul ACUM? Năstase Andrei: Un membru PPDA ar putea participa la alegerile din circumscripția Hâncești

 

loading...

Comments are closed.