Alte știri

Maia Sandu se bucură pentru averea lui Andrei Spînu, șeful Aparatului ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Maia Sandu declară că toți oamenii din echipa sa sunt cinstiți și integri. Șefa statului a comentat criticile privind casa de aproape 400 de mii de euro, pe care o deține secretarul Aparatului Președintelui și a spus, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, că Andrei Spînu „și-a câștigat cinstit banii”, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Eu mi-aș dori ca mai mulți tineri să fie capabili să muncească și să câștige atât de mult, cinstit. Așa cum a făcut-o el. Să nu vedem feciori de procurori, judecători sau de nu știu ce politicieni, care nu au făcut nimic la viața lor, dar care au venituri foarte mari pe care nu le pot justifica.

Eu îmi doresc foarte mult să avem așa o societate în care tinerii noștri să fie pregătiți, capabili să aibă spirit de antreprenor așa cum are Andrei, care cinstit și-a făcut această avere și cred că noi trebuie să ne bucurăm”, a declarat Maia Sandu.

Casa lui Andrei Spînu este subiectul unei sesizări la Autoritatea de Integritate Națională și Procuratura Generală, depusă de către deputații socialiști. Acesta este suspectat de evaziune fiscală sau că a încălcat modul de completare a declarației de avere şi interese personale.

Citește și: Vizitele externe ale Maiei Sandu au un caracter simbolic și de PR, fără rezultate concrete pentru cetățeni, spune Dodon

loading...

Comments are closed.