Maia Sandu umileşte din nou PPDA: Olesea Stamate este cea mai potrivită pentru a câștiga mandatul de deputat de Hânceşti

Lidera PAS, Maia Sandu, declară că Olesea Stamate este cea mai potrivită să reprezinte locuitorii raionului Hânceşti în Parlamentul de la Chişinău, chiar dacă nu se bucură de sprijinul Platformei DA. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii Politica, de la TV 8.

“Noi avem un candidat, l-am anunțat, a fost votată decizia la Consiliul Național. Considerăm că Olesea Stamate este cea mai potrivită pentru a câștiga acest mandat și pentru a reprezenta oamenii în Parlament”, a declarat Maia Sandu..

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Maia Sandu a spus că Grigore Cobzac, pe care l-ar putea sprijini PPDA,  a decis să candideze independent în circumscripţia Hânceşti, după o ceartă cu secretarul general al formaţiunii, Igor Grosu.

“Domnul Cobzac se crede singurul membru de partid PAS și crede că toată lumea de dimineață până seară a urmărit ce s-a întâmplat în cazul conflictului lui cu alți membri. Situația când ei s-au certat, eu eram prim-ministru și nu am avut timp să-i acord suficientă atenție dlui Cobzac și acestui conflict”, a declarat Maia Sandu.

Citește și: Maia Sandu, dezvăluie motivul distanțării lui Cobzac de PAS:”Nu i-am acordat destulă atenție”

Total
0
Shares
Total
0
Share