Maia Sandu vrea să EXTINDĂ propunerea lui Jizdan privind transformarea vilei de la Condrița într-un sanatoriu pentru bătrâni: “Să folosim și vilele democraților”

Maia Sandu, Alexandru Jizdan, Vila de la Condrita, vila prezidentiala, vila lui Dodon, PAS, PDM, PSRM, ACUM, ACUM PSRM, sanatoriu pentru persoanele in etate
Prim-ministrul Maia Sandu intenționează să extindă propunerea lansată ieri de către fostul ministru de Interne, deputatul democrat Alexandru Jizdan, cu privire la transformarea vilei de la Condrița, unde locuiește în prezent familia președintelui Igor Dodon, într-un sanatoriu pentru persoanele în etate.
Maia Sandu a declarat că și vilele unor colegi de-ai lui Jizdan „construite ilegaldin bani publici” ar putea fi utilizate pentru proiecte sociale, informează Ziarul Național.
„Cred că există mult mai multe vile, inclusiv ale domnului Jizdan și ale altor colegi sau foști colegi de-ai lui de la minister și din Partidul Democrat, vile care au fost construite pe bani publici, la fel ca și vila de la Condrița, doar că ultima a fost contruită legal, iar celelalte – ilegal. Și eu cred că toate acestea ar putea fi folosite pentru proiecte sociale. Noi o să extindem această propunere și o să includem multe alte vile de care s-ar putea bucura casele de copii sau casele de bătrâni”, i-a răspuns astăzi Maia Sandu lui Alexandru Jizdan.
„Îndemnăm Guvernul Sandu ca, în ședința de mâine sau în cea de săptămâna viitoare, să treacă reședința de la Condrița la balanța MSMPS. Facem această solicitare de Ziua Internațională a Oamenilor în Etate, care au nevoie de un sanatoriu. Președintele are casă mare unde poate să trăiască, are sediul Președenției, mai este și Reședința de stat. Sperăm că domnul Dodon nu va fi împotrivă”, a declarat deputatul Alexandru Jizdan, în cadrul unei conferințe de presă susținute ieri la Parlament.
În replică, Igor Dodon a ironizat că deputatul Jizdan „a numărat toate vilele democraților (declarate și nedeclarate) și s-a apucat să numere vilele statului”.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share