Politică

Maria Ciobanu, despre asocierea Maiei Sandu cu Vlad Țepeș: “Să o împachetezi pe lidera de partid în costumația lui Vlad Țepeș este o prostie monumentală”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Opinia publică nu este deloc încântată de asocierea liderei PAS, Maia Sandu, cu domnitorul Țării Românești, Vlad Țepeș.

Amintim că acest colaj a fost postat pe rețelele de socializare de către vicepreședintele formațiunii, Mihai Popșoi, cu ocazia zilei de naștere a Maiei Sandu.

“Să o împachetezi pe lidera de partid în costumația lui Vlad Țepeș este o prostie monumentală. Le-a dat de lucru postacilor și trollilor. Eu cred că orice lider de partid atunci când pierde legătura cu pământul este pierdut și ca om”, scrie deputatul PPDA, Maria Ciobanu, într-un comentariu pe Facebook.

De aceeași părere este și activistul civic Oleg Brega, care spune că acest colaj este unul imoral, chiar dacă nu depășește limitele legii.

“Cum să-și oblige un coleg, matur și vaccinat, să se cenzureze? Colajul e doar imoral, nu trece de limita legii”, scrie Oleg Brega.

Fostul premier Ion Sturza spune că ideea colajului este una proastă. “Nu cred ca e asa de grav . E doar o prostie cu VȚ”, consideră Ion Sturza.

Citește și: Igor Dodon: „România este partenerul nostru strategic, este partenerul comercial nr.1”

loading...

Comments are closed.