Politic

Maria Ciobanu, indignată de MANIPULAREA postului de televiziune TV8

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputata PPDA, Maria Ciobanu, le dă în obraz jurnaliștilor de la TV pentru că dezinformează cetățenii. Reacția vine după ce postul de televiziune a difuzat un reportaj despre mașinile de lux ale parlamentarilor. În știre se mai spune că deputații au un salariu lunar de 18 mii de lei, iar întreținerea acestora ajunge la 40 de mii de lei. Maria Ciobanu le-a sugerat jurnaliștilor TV8 să se documenteze mai bine, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

„S-a umplut paharul… Ceea ce urmează să scriu este un strigăt, pe care l-am tot înăbușit, nu cumva să supăr puterea a patra din stat, deoarece e jale.

Dragi jurnaliști, vă rog, vă implor, nu ne puneți pe toți deputații într-un cazan, amestecându-ne cum vă place. Întrebările Dvs. de serviciu au început să mă irite. Salariul meu de parlamentar nu este de 18 mii lei lunar. Faceți un minim efort și vă veți convinge”, a scris Ciobanu pe Facebook.

Totodată, deputata susține că unii jurnaliști notorii primesc bani în plic de la politicieni.

“Nu am auzit niciun jurnalist să se revolte, să ia atitudine, să scrie… Parlamentul este ținta lor! Ce ar fi dacă și Dvs., jurnaliștii, ați vorbi despre coruperea unor colegi de breaslă, despre averile lor nejustificate, despre minciunile tirajate etc., așa cum vorbim noi, deputații, despre colegii noștri?”, a scris Ciobanu.

DECLARAȚIE // La Maia totul este pe dos. Vorbește de cinste atunci când spune minciuni, când zice de interes național, se referă la ”război civil” pe Nistru

loading...

Comments are closed.