Marina Tauber: “Stimați colegi din Blocul ACUM, noi cu voi reprezentăm opoziția. Moldova are nevoie de noi!”

Octavian Țîcu, Marina Tauber, Blocul ACUM, Partidul ȘOR, Ilan Șor, Jora de Mijloc, Tauber, Țîcu, Maia Sandu, Andrei Năstase, opoziția parlamentară, Parlamentul Republicii Moldova, fractiuni parlamentare

Deputatul Marina Tauber, a scris pe pagina sa de facebook că Partidul ȘOR împreună cu deputații blocului ACUM alcătuiesc opoziția parlamentară și că moldovenii au nevoie de aceste două forțe politice, care ar trebui să coopereze pentru binele poporului.

“Stimați colegi din Blocul Acum, noi cu voi reprezentăm opoziția. Moldova are nevoie de noi. Haideți să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au încredințat votul lor.”, se spune în mesajul deputatului fracțiunii ȘOR.

Tauber și-a exprimat regretul că după ce ieri Andrei Năstase a invitat toți deputații din Parlamentul Republicii Moldova la dialog, astăzi blocul ACUM a dat bir cu fugiții când doar trei deputați ai Partidului ȘOR au intrat să discute cu Maia Sandu și Andrei Năstase.

“Blocul ACUM dezamăgit încă o dată. Nu pe mine, nu pe deputații Partidului ȘOR, dar pe sutele de mii de alegători. În special pe propriii alegători. Oamenii și-au pus speranțele în ei, la fel ca alegătorii Partidului ȘOR care așteaptă soluții concrete. Dar au fugit ca niște lași. 26 de deputați, majoritatea bărbați, inclusiv sportivi, au dat bir cu fugiții în fața a două doamne și a unui avocat.”, a mai punctat politicianul.

Este straniu de ce de Marina Tauber a fugit și fostul boxer, Octavian Țîcu, care înainte de a ajunge deputat pe lista blocului ACUM, nu se sfia să-și facă poze alături de deputatul Partidului ȘOR, la diverse evenimente publice.

Amintim că Partidul ȘOR și Blocul ACUM sunt singurele formațiuni politice care au anunțat opinia publică că în următorii patru ani vor reprezenta opoziția parlamentară. Mai mult decât atât, Ilan Șor și Andrei Năstase pretind la funcția de Președinte al Parlamentului.

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Total
0
Share