Alte știri

Masterclass cu Kjell Nordstrom: Gânditorul de business nr.1 din Europa vine la Chișinău 

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe data de 5 octombrie în Chișinău se va desfășura masterclassul lui Kjell Nordstrom – autorul business-bestsellerelor „Funky business” și „Karaoke capitalism”.

În lumea contemporană a businessului cea mai importantă resursă a succesului sunt oamenii.  Kjell Nordstrom afirmă că oamenii trebuiesc angajați în funcție de relații și abia după asta trebuie să începeți procesul de instruire. Asta pentru că în lumea contemporană e mai simplu să instruiești și să formezi o abilitate, decât să îl înveți pe un om să aibă atitudinea corectă față de job. Durează mai mult timp, dar e mai rezultativ.

Fiecare dintre cei în care investiți la început vă poate da (potențial) măcar câteva idei geniale. E vorba de o mentalitate nouă. Angajații cu o atitudine corectă față de lucru și cu valori omenești importante influențează atât venitul, cât și starea companiei în general.

„Găsiți un om cu care să vă fie confortabil la maxim și instruiți-l în domeniul care vă interesează. Oricine poate deveni un profesionist dar nu fiecare poate deveni un om cu care să vă fie plăcut să comunicați.”, crede Kjell Nordstrom.

Până la urmă doar dvs decideți cui să încredințați proiectele pe care le aveți. Succesul celor mai cunoscute companii din lume vine de la echipele acestora. Ele fac ceea ce le reușește cel mai bine și se dezvoltă nu doar datorită teritoriului mare de răspândire, dar și datorită relațiilor bune cu oamenii, inclusiv și cu clienții.

K. Nordstrom va vorbi despre acele strategii importante, de aplicarea cărora este nevoie în condițiile avansării tehnologiilor, ale geopoliticii deloc constante și a resurselor de instruire.

Conferențiar universitar la Institutul Internațional de Business (IIB) afiliat Școlii de Economie din Stockholm, cercetător și consultant în domeniul strategiilor corporative, membru al Consiliilor Directorilor din cadrul companiilor Stokke, Spray Ventures și Razorfish, autor al cărților „Funky Business” și „Karaoke Capitalism” , speaker profesionist în domeniul managementului strategic, Kjell Nordstrom este plasat de ratingul business-gânditorilor The Thinkers 50 drept a №9 la nivel mondial și №1 în Europa în rândul gânditorilor de business.

loading...

Comments are closed.