MECC a lansat programul educațional „Descoperim Republica Moldova, Împreună!”

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat programul educațional special pentru săptămâna pascală, „Descoperim Republica Moldova, Împreună!”, relatează Telegraph.md

Scopul programului este de a contribui la dezvoltarea educației în ce privește cunoașterea ținutului natal, la nivel de știință, inovații, istorie, artă și sport.

Cadrele didactice, elevii și părinții pot accesa platformele de învățare în funcție de interese și treapta de școlaritate. Astfel, pot efectua excursii virtuale, descoperi personalități marcante, desena, cânta, dansa și cunoaște istoria ținutului natal.

Platformele de învăţare pot fi accesate aici:

Liceu:https://bit.ly/3abZIy1

Gimnaziu:https://bit.ly/3bm3RAY

Învățământ primar:https://bit.ly/2xI9Yky

Educație timpurie:https://bit.ly/2xLJAGi

MECC subliniază că aceste platforme reprezintă un suport de învățare, care poate fi valorificat de către cadrele didactice, într-un mod flexibil.

Programul este recomandat de către Ministerul Educației, dar nu este unul obligatoriu. În această săptămână, cadrele de conducere nu vor solicita dovezi cu privire la realizarea învățământului la distanță. Se vor exclude temele pentru acasă și nu se vor administra probe de evaluare.

Citește și: Lecții online interactive, pregătite de către angajații IGSU pentru elevii din Moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share