Alte știri

Membrii AmCham au fost invitați să participe activ la consultări pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Asociației Patronale ”Camera de Comerț Americană din Moldova” (AmCham Moldova). La discuții au participat deputații Dumitru Alaiba, Vladimir Bolea, Doina Gherman, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Radu Marian, Iulia Dascălu.

Igor Grosu a remarcat contribuția comunității AmCham la dezvoltarea economică a Republicii Moldova prin promovarea comerțului şi a investițiilor private.

„Noul Legislativ este deschis spre o colaborare mai strânsă și ne angajăm să fim un aliat al mediului de afaceri. Așa cum am promis în campania electorală, prioritare pe agenda noastră sunt – reforma justiției și combaterea corupției; eliminarea constrângerilor în activitatea antreprenorială. Doar așa vom putea crea un mediu de afaceri prielnic investitorilor. Or, creșterea investițiilor înseamnă încasări mai mari la buget, infrastructură și servicii mai bune pentru cetățeni”, a subliniat Președintele Parlamentului.

Reprezentanții AmCham și-au exprimat disponibilitatea de a împărtăși viziunile și expertiza necesară pe dimensiunea parlamentară.

La final, investitorii au fost invitați să participe activ la consultările publice lansate de curând de comisiile permanente pe marginea proiectelor de lege din domeniul businessului.

loading...

Comments are closed.