Membrii Platformei DA o DESFIINȚEAZĂ pe Maia Sandu: “Păpușă mofturoasă”

Candidatura Olesei Stamate pentru circumscripția Hâcești, creează situație tensionată în interiorul blocului ACUM. Mai exact, mai mulți dintre susținătorii Platformei DA îi reproșează liderei PAS că ar fi “păpușă mofturoasă”, ce nu-și știe și nici găsește locul în politică. 

„Păpușile mofturoase au compromis reformele în justiție, insistă cu candidatura unei alte păpuși compromise, fără șanse (la Hâncești)”, ne spune internautul Igor Curtoi. „Trebuie sa gândim, analizăm, sa alegem cele mai bune soluții. Nu avem nevoie de păpuși mofturoase in politica”, conchide postarea internautul citat, distribuită și de Nicolae Josan, un aprig simpatizant și fruntaș al Platformei DA.

Printre “distribuirile critice” ale aceluiași Josan se numără și postarea lui Leonid Oca, un alt fruntaș al PPDA de la Ialoveni, care menționează că dacă ar fi locuit în Hâncești, ar alege candidatura lui Grigore Cobzac și nicidecum a Olesei Stamate.

Remarcăm că președintele organizației orășănești PAS, din Hâncești, Marcel Petrușan, a fost exclus din partidul Maiei Sandu. Dânsul afirmă că liderii PAS sunt nemulțumiți că organizația orășănească din Hâncești a decis să sprijine la noile alegeri parlamentare, din circumscripția nr.38, candidatura membrului partidului Grigore Cobzac, dar nu cea a Olesei Stamate.

Citește și:  Membru activ al Blocului ACUM, acuzații dure la adresa PAS condus de Maia Sandu

 

Total
0
Shares
Total
0
Share