Alte știri

Membrul PAS: „Eu vreau vaccinare, ușurarea medicilor, rezolvarea problemelor grave economice etc. Nu-mi trebuie anticipate, astea sunt „razborcile” lor”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vitalie Braniște, membru-fondator al PAS critică desemnarea Nataliei Gavriliță la funcția de premier al Republicii Moldova, de către Maia Sandu, transmite Telegraph.md

Braniște consideră că Maia Sandu a avut o șansă perfectă de a instala un guvern stabil care să rezolve problemele actuale ale statului, acesta spune că țara nu are nevoie de anticipate, ci de rezolvarea problemelor grave economice.

„Eu vreau vaccinare, ușurarea medicilor, rezolvarea problemelor grave economice etc. Nu-mi trebuie anticipate, astea sunt razborcile lor.” scrie Braniște.

Totodată, Braniște spune că ceea ce s-a întâmplat ieri cu desemnarea la funcția de premier a Nataliei Gavriliță este o mare prostie și un mare absurd. Mai ales, membrul PAS se arată dezamăgit de valul de aprecieri al populațiiei.

Pe lângă prostia cu P mare și absurdul cu A mare s-a instalat de azi pe acest pământ. …Și cel mai tare mă întristează valul de aprecieri de către populație a acestor împușcături în picior.”, spune Braniște.

Citește și: DOC // Protestul violent din ianuarie 2016: un activist PPDA a fost condamnat, iar trei figuranți scapă de închisoare

loading...

Comments are closed.