Politic

Mesajul de felicitare a lui Vlad Plahotniuc de Ziua Profesorului: Dvs vă dedicați întreaga viață elevilor și învățăturii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 5 octombrie, ca în fiecare an, este sărbătorită Ziua Profesorului peste tot în lume. Cu această ocazie liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a adresat un mesaj de felicitare tuturor cadrelor didactice din Republica Moldova.

„Stimați profesori, dumneavoastră vă dedicați întreaga viață elevilor și învățăturii, încă din prima clipă în care ajungeți la catedră. Am văzut asta și în familia mea de dascăli și tot acasă am dobândit respectul pentru această profesie. Felicitări pentru pasiunea cu care vă faceți meseria în fiecare zi, pentru răbdarea pe care o aveți cu fiecare elev în parte și pentru întreaga muncă pe care o depuneți ca cei tineri să reușească în viață. Cu ocazia Zilei Profesorului, vă doresc să aveți parte de rezultate deosebite și de prețuirea elevilor! La mulți ani!”, a scris Vlad Plahotniuc pe Facebook.

Amintim că recent Guvernul Filip a majorat alocațiile pentru tinerii pedagogi din Republica Moldova de la 45 de mii de lei la 120 de mii de lei pentru fiecare. Iar de la 1 septembrie curent, Ministerul Educației a majorat salariul tuturor profesorilor cu 8%.

Vlad Plahotniuc de Ziua Profesorului, educatie moldova, guvernul filip, pdm, monica babuc, salarii profesori moldova, elevi, studenti, masteranzi,

loading...

Comments are closed.