Alte știri

Mesajul de felicitare al lui Igor Dodon cu ocazia Zilei Internaționale a Medicului de Familie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Ziua Internaţională a Medicului de Familie, transmite Telegraph.md

Cu acest prilej, Igor Dodon aduce mulțumiri și cuvinte de recunoștință tuturor medicilor de familie din Republica Moldova, pentru dedicația, răbdarea, înțelegerea, profesionalismul și responsabilitatea de care dau dovadă în ciuda condițiilor dificile și a resurselor limitate.

„Medicii de familie sunt primele persoane cărora ne adresăm atunci când avem o problemă de sănătate și acei oameni care sunt mereu aproape de familiile noastre, cei care ne tratează, ne îndrumă, ne învață să prevenim și să avem grijă de sănătatea noastră. Pandemia a făcut ca rolul Dumneavoastră în societate să devină și mai important. Vă mulțumim din suflet pentru implicarea dezinteresată și plenară în combaterea acestui virus care ne-a perturbat viața tuturor.

Consolidarea sistemului național de sănătate și a capacităților acestuia de a atinge standardele unui act medical de calitate, motivarea adecvată a tuturor angajaților din sistemul de sănătate și îmbunătățirea condițiilor de muncă, rămâne a fi o prioritate pentru noi.

Dragii noștri,

Vă doresc sănătate, energie, încredere, să Vă bucurați de recunoștința pacienților, de liniște și înțelegere în familiile Dvs.” spune Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Corneliu Furculiță: „Maia Sandu este un virus pentru Republica Moldova, iar vaccinul este Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”

loading...

Comments are closed.