Alte știri

Mesajul directorului general al CNAM, Valentina Buliga, cu prilejul Zilei Asigurătorului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul general al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, Valentina Buliga, a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Asiguratorului, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“În numele Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină şi al meu personal, adresez sincere felicitări cu ocazia Zilei Asigurătorului tuturor participanţilor pieţei de asigurări din Republica Moldova.

În această zi avem un prilej în plus de a evidenţia importanţa activităţii pe care o desfăşoară lucrătorii companiilor de asigurare pentru toţi cetăţenii, precum şi responsabilitatea pe care o implică acest domeniu, deoarece riscurile asigurate sunt legate de ceea ce are omul mai de preţ – viaţa, sănătatea, capacitatea de muncă, casă, bunuri, afaceri etc.

Marcarea Zilei Asigurătorului aduce în anul curent în prim plan conştientizarea necesităţii asigurării medicale, în condiţiile în care întreaga lume se confruntă cu pandemia de COVID-19 – o provocare fără precedent pentru sistemul de sănătate şi cel economic. În situaţia actuală, principala noastră preocupare rămâne grija pentru beneficiari şi pentru personalul antrenat în acordarea asistenţei medicale.

O conlucrare strânsă cu toţi actorii din domeniul asigurărilor ne va permite să facem faţă provocărilor actuale şi viitoare. În context, ţin să mulţumesc tuturor partenerilor CNAM pentru colaborare de-a lungul anilor în procesul de consolidare a activităţii sistemului de asigurare obligatorie de asistenţă medicală. Apreciem sprijinul oferit şi reiterăm deschiderea noastră pentru îmbunătăţirea constantă a calităţii serviciilor şi produselor de asigurare.

Aduc cele mai sincere felicitări tuturor actorilor pieţei de asigurări şi Vă urez succes, realizări frumoase, prosperare şi multă sănătate!”

Citește și: Valentina Buliga a fost numită în fruntea CNAM

loading...

Comments are closed.