Politic

Mesajul LACRIMOGEN al unui fotoreporter MOLDPRES demis de Guvernul Maiei Sandu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernul demis al Maiei Sandu, prin deciziile luate de fosta Cancelarie de Stat a redus numărul de state și numărul de personal de la Agenția de Presă „Moldpres”.

Fotoreporterul Moldpres, Andrei Mardari, a plasat pe facebook un mesaj indirect la adresa fostului Guvern Maia Sandu, care prin decizia de a reduce statele pentru Agenția de Presă „Moldpres” a lăsat zeci de jurnaliști și fotoreporteri pe drumuri.

DE MÂINE SUNT ȘOMER-Bleaghi!!!” anunță Mardari.
Fotoreporterul mai spune că „Ieri eram turist în Milano – mâine aș putea să mă alătur și eu celor din Diasporă.” 

Chiar dacă este nedumerit de deciziile luate de Cancelaria de Stat a fostului Guvern al Maiei Sandu de a-l demite după 30 de ani de carieră, fostul angajat Moldpres exclamă că de ar fi să întoarcă timpul s-ar dedica la fel de  mult meseriei.
„Pentru că mi-am dedicat întreaga viață Agenției Moldpres astăzi STATUL REPUBLICII MOLDOVA a decis că NU mai are nevoie de mine ca fotojurnalist și de alți zeci de colegi de ai mei…
,,ACUM” când privesc în urmă înțeleg că dacă ar fi să revin cu 30 DE ANI în urmă m-aș dedica profesiei la fel de mult.”

Andrei Mardari se arată decis să părăsească Republica Moldova și critică retoricele cu care veneau cei din Blocul ACUM, DA și PAS, în care îndemnau și promiteau că ei vor aduce acasă moldovenii din diasporă.
„În timp ce statul îi îndeamnă pe cei din Diasporă să revină acasă, oamenii de aici sunt eliberați cu duiumul „LA PUCIOC”…
P.S. ACUM-a rog seriozitate!!! Și dacă tot sunt șomer vin cu rugămintea către comapaniile Avia din țară să-mi ofere gratis un bilet într-o singură direcție pentru A MĂTURA străzile Europei.” conchide Andrei Mardari.

Telegraph.md amintește că dimineață un alt angajat la Moldpres, Mihai Vengher, a criticat consecințele deciziei luate de fosta Cancelarie de Stat al Guvernului Maiei Sandu demis.

loading...

Comments are closed.