Alte știri

Mesajul lui Cavcaliuc către polițiști: Astăzi ca niciodată R. Moldova are nevoie de înțelepciune, solidaritate și siguranță!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova, astăzi, ca niciodată are nevoie de înțelepciune, solidaritate și siguranță. În circumstanțele existente, în calitate de șef adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu un mesaj public către polițiști și către cetățeni.

„În legătură cu faptul că duminică sunt declarate organizarea mai multor proteste, la care vor participa zeci de mii de cetățeni, care sunt frații, surorile, mamele, prietenii, vecinii noștri, sau simpli cetățeni din țara noastră, pe care nu îi cunoaștem, dar suntem obligați să îi protejăm, vin cu un apel ca conducător de rang înalt al Poliției Naționale, către toți șefii de subdiviziuni de a rămâne în continuare solidari și alături de cetățenii Republicii Moldova, pentru a asigura cu profesionalism ordinea de drept și respectarea drepturilor cetățenilor”, a spus Cavcaliuc.

Șeful adjunct al IGP a menționat că, de astăzi, pentru evitarea riscurilor, a dispus sporirea măsurilor de siguranță și dublarea numărului de echipaje de intervenție la apelurile cetățenilor care sunt în dificultate și au nevoie de suportul poliției.

„Mâine, 15.06.19, ora 11.00, în cadrul IGP, vom desfășura o conferință de presă pentru aducerea la cunoștința societății măsurile de siguranță și recomandările Poliției Naționale pentru desfășurarea pașnică a protestelor de duminică, 16.06.19.

În caz de necesitate și ajutor, rog să apelați la cel mai apropiat polițist, sau să telefonați la numărul 112, iar dacă sunteți martorul unei ilegalități, vă îndemn să ne scrieți pe numărul de viber ”Ideea ta contează” 078090902″, a precizat Gheorghe Cavcaliuc.

loading...

Comments are closed.