Politic

Mesajul premierului Maia Sandu către elevi, studenți și profesori, cu ocazia începutului noului an școlar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia începutului noului an școlar către elevi, studenți și profesori. Premierul spune că oamenii sunt cea mai importantă resursă a Republicii Moldova, de aceea, pentru guvernul pe care îl conduce educația este o prioritate.

„Știm că în educație, la fel ca în alte domenii, este foarte mult de lucru. Dar suntem pregătiți să facem schimbări și să susținem inițiativele bune, astfel încât să ajungem în ziua în care toți copiii vor merge cu plăcere la școală, iar meseria de profesor le va aduce cadrelor didactice împlinire profesional”, a scris Maia Sandu pe facebook.

„Dragi profesori și părinți, noi suntem cei responsabili de felul în care va arăta viitorul copiilor noștri. Știm că educația se face, în primul rând, prin propriul exemplu. De aceea, vreau să vă rog, mai ales astăzi, să ne gândim la ceea ce văd copiii noștri în noi, ce exemplu le dăm, ce învață de la noi și dacă vrem ca ei să repete aceste comportamente. Cred că împreună, cu dedicație și implicare, putem face față acestei provocări”, a adăugat doamna premier.

Amintim că în perioada Guvernelor Filat, Leancă șiu Gaburici, Maia Sandu a deținut funcția de ministră a Educației. Anume din această poziția ea s-a făcut remarcată pe scena politică din Republica Moldova. În prezent Ministerul Educației este condus de colega sa de partid, Liliana Nicolăescu-Onofrei.

loading...

Comments are closed.