Actual

Mesajul președintelui Igor Dodon cu ocazia Hramului orașului Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii „Acoperământul Maicii Domnului” și Hramul Orașului Chișinău, transmite Telegraph.md

Mesajul integral de felicitare al șefului statului îl vedeți mai jos:

„Stimați chișinăuieni,

Fiind anotimpul culorilor și al belșugului grânelor, toamna ne aduce și frumoasele tradiții de sărbătorire, în multe sate și orașe, a hramului bisericilor.

Cu regret, în acest an, spiritul de sărbătoare și ospitalitatea localităților sunt umbrite de situația pandemică care impune restricții de orice fel. În pofida limitărilor și cu încredere în ziua de mâine, permiteți-mi să Vă felicit, stimați chișinăuieni, cu ocazia evenimentului de suflet al Chișinăului – Hramului orașului, prilejuit de Sărbătoarea „Acoperământul Maicii Domnului” pe care o cinstim astăzi alături de toți creștinii țării.

Adresez felicitări călduroase și mulțumiri generațiilor care, prin muncă și dăruire, au sporit bunul nume al capitalei noastre, au transformat-o într-un veritabil centru al vieții economice, politice și culturale al țării și pe care noi, cei de astăzi, trebuie să o fortificăm și modernizăm.

Sper cu tot dinadinsul, și pentru aceasta îmi voi da toată silința, că prin solidaritate și responsabilitate vom depăși situația creată, iar în anii următori ne vom întâlni în satele și orașele Moldovei și vom sărbători cu hore și cântece, continuând tradițiile, pentru că avem cu ce ne mândri.

La Mulți Ani, Chișinău!” a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

GRECO salută abandonarea proiect de lege privind evaluarea extraordinară a judecătorilor

loading...

Comments are closed.