Actualitate

Mesajul președintelui RM, Igor Dodon cu ocazia finalizării anului de studii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a venit cu un mesaj oficial cu ocazia finalizării anului de studii, transmite Telegraph.md

Vedeți mai jos mesajul integral al șefului statului:

„Sfârșitul lunii mai aduce sentimentul unei împliniri, al unei realizări, al unei reușite marcate gălăgios, colorat și cu multă bucurie.

În acest an luna mai pleacă așa cum a venit – în liniște și izolare.

Deși nu va răsuna la propriu clopoțelul în cadrul festivităților de încheiere a anului de învățământ, sunetul lui se face auzit în sufletele elevilor, ale profesorilor și părinților. Astăzi punem punct anului de studiu 2019-2020 – unul de referință în biografiile noastre și, în special, în evoluția sistemelor educaționale din toate țările lumii.

Situația în care ne-am pomenit, generată de COVID-19, ne-a oferit posibilitatea de a înțelege că se poate învăța/preda și altfel, că profesorii sunt foarte flexibili și receptivi, iar elevii – dispuși să învețe în orice condiții; am văzut că știm, putem și, mai ales, vrem să perseverăm. Îndemnul meu este să ieșim din această perioadă cu lecția învățată! Să conștientizăm gradul de responsabilitate al fiecăruia dintre noi! Să fim solidari în drumul nostru spre succes!

Cu certitudine, vara care stă să vină va fi și ea una de descoperire – a noastră, a oamenilor de alături, a locurilor frumoase din țară, a lumilor din cărți, a infinitului din universul virtual.

În cheia tradiției, Vă urez vacanță frumoasă și rodnică în ale cunoașterii, dragi elevi și studenți ai țării! Acumulați forțe, impresii și vise!”

Citește și: ANSA poate retrage autorizațiile de funcționare în piețile agroalimentare. Condiții

loading...

Comments are closed.