Mihai Popșoi a recunoscut, că în timpul campaniei electorale PAS a făcut promisiuni care nu pot fi realizate

 

Unul dintre liderii PAS, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi a recunoscut, în cadrul unei emisiuni televizate, că în timpul campaniei electorale PAS a făcut promisiuni care nu pot fi realizate. Anume din această cauză, ratingul partidului de la guvernare se prăbușește într-un timp record, mai explică Popșoi.

“Cetățenii au avut mari așteptări, aceste așteptări au fost alimentate și de noi, că lucrurile se vor întâmpla peste noapte, că procurorii, judecătorii vor deveni peste noapte mult mai integri. Iar acest lucru nu se poate întâmpla peste noapte. Dar dacă ne-am ghida de sondaje și am sta să numărăm fiecare procent, nu ne-am angaja în reforme complicate”, a spus Mihai Popșoi.

Amintim că potrivit ultimului sondaj realizat de IMAS, dacă duminica ar fi organizate alegerile parlamentare anticipate, PAS nu ar mai obține majoritatea voturilor, clasându-se pe locul doi, după Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. În doar câteva luni, PAS a pierdut peste 3 puncte procentuale. Totodată, președintele țării, Maia Sandu, care acum jumătate de an se bucura de cea mai mare încredere din partea cetățenilor, acum se află pe locul cinci, după Ion Ceban, Igor Dodon, Vladimir Voronin și Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share