Miliarde de lei vor fi investite de către Guvern în reparația drumurilor

Guvernul va continua să facă investiții masive în proiectele de infrastructură și în anul 2021. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu după ședința de luni de la Președinție, transmite Telegraph.md, cu referire la NTV.md

Șeful Guvernului a precizat că în proiectul Legii Bugetului de Stat pentru anul viitor sunt prevăzute 1,7 miliarde de lei în Fondul rutier.
De asemenea, alte 900 de milioane de lei vor fi alocate pentru continuarea lucrărilor în cadrul proiectului ”Drumuri bune”.

Premierul a declarat că Guvernul va aproba, până la 1 decembrie, proiectele bugetului național și Politica bugetar-fiscală pentru 2021.
Documente vor fi trimise imediat în Parlament pentru ca până la sfârșitul anului să fie votate în lectură finală.

Amintim, Programul „Drumuri bune pentru toți” a fost lansat la inițiativa președintelui Igor Dodon. În acest an, fiecare localitate din țară a primit până la un milion de lei. În cadrul acestui program național urmează să fie renovate drumurile din peste o mie de sate și orașe din țară.

DOC // Decizia privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice din capitală a fost atacată în instanță

Total
0
Shares
Total
0
Share