Actualitate

Ministerul Afacerilor Interne a semnat un Acord de colaborare cu asociațiile sportive din Republica Moldova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 13 Aprilie, pe teritoriul Clubului sportiv “DINAMO” al MAI a avut loc ceremonia de oficializare a Acordului de colaborare între Ministerul Afacerilor Interne și asociațiile sportive din Republica Moldova.

La eveniment au fost prezenți ministrul interimar al afacerilor interne, Pavel Voicu, reprezentanți și coordonatori din cadrul asociațiilor sportive, precum: RunMoldova, Sporter, Federația de Triatlon, MY Running Club, Moldova Trail Run Club, Maraton Club Multisport, Federația de Ciclism a Moldovei.

Este de menționat că, acest parteneriat dintre Ministerul Afacerilor Interne și Organizațiile neguvernamentale sportive este unul fără careva costuri financiare. Scopul acestuia este de a încuraja și promova sportul, dar și de a menține un mod activ de viață, în rândul angajaților MAI și nu doar.

Ministrul de interne, Pavel Voicu, în cadrul acestei întâlniri a menționat faptul că acest parteneriat de susținere ar putea aduce un beneficiu pentru buna pregătire fizică a serviciilor operaționale și de implicare a acestora în mai multe activități sportive. ,,Sunt convins că o dată cu semnarea acestui Acord de colaborare, este un motiv în plus de a fi mai responsabili în tot ce înseamnă sport, de a fi mai buni în acordarea serviciilor de calitate cetățenilor, iar asta presupune suficientă forță și pregătire fizică”, a menționat Pavel Voicu.

Potrivit MAI, în cadrul evenimentului au fost respectate strict toate normele anti-COVID.

loading...

Comments are closed.