Alte știri

Ministerul Educației a lansat astăzi Campania Națională „Donează un computer pentru educație”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat astăzi, 4 iunie,  Campania Națională „Donează un computer pentru educație”.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Acțiunea se va desfășura în perioada iunie-septembrie 2020 și are ca scop dotarea instituțiilor de învățământ cu tehnică de calcul pentru formarea competențelor digitale la elevi, cadre didactice și manageriale.

În context, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a elaborat o hartă interactivă (https://mecc.gov.md/ro/content/doneazauncomputer ) cu ajutorul căreia potențialii donatori pot identifica numărul profesorilor și elevilor care nu dețin tehnică de calcul din fiecare raion.

Tot cu ajutorul hărții interactive donatorii pot afla numărul de telefon al reprezentanților organelor locale de specialitate din domeniul învățământului, care le vor explica pașii pe care urmează să-i întreprindă astfel încât donația să ajungă la destinatarul ales.

Pentru asigurarea transparenței și a vizibilității donatorii vor primi un act de donație care trebuie completat și semnat.

Citește și: Fundația Soros a donat computere pentru desfășurarea procesului educațional la distanță. Ce instituții au beneficiat de donație

loading...

Comments are closed.